istosch data &web center

istosch webSite (дата и веб-центр)

istosch data &web center

istosch data &web centerΑνακοινώσεις

Εξόφληση και πληρωμή των λογαριασμών σας από 3€ έκαστος

Το κέντρο μας, προσφέρει τις υπηρεσίες πληρωμών σας σε Ενέργεια, Τηλεπικοινωνίες, Ύδρευση – Αποχέτευση, διακανονισμούς, Ρυθμίσεις κλπ, από 3€ – 10€, ανάλογα το μέγεθος, την ποσότητα και την περίσταση, αρκεί να έχετε το ποσό των λογαριασμών που αναλογεί σε μετρητά και τους κωδικούς πληρωμής, τα RF κοκ, κάθε μήνα, η όποτε εσείς θέλετε να εξοφλήσετε τα υπόλοιπα τους.
Η Διαδικασία πραγματοποιείται μόνο με ραντεβού στο 2821045040, η στο 6975625120, στη σελίδα μας «Κέντρο Ψηφιακής Εξυπηρέτησης» 

Read More
istosch data &web centerΑνακοινώσεις

17 Χρόνια istosch data &web center

Το istosch data &web center, εδώ και 17 χρόνια, δεν στέκεται μόνο στα παραπάνω ψηφιακά και δικτυακά μέρη, ούτε στις πωλήσεις προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας, ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου, ηλεκτρονικού δισκοπωλείου(κατόπιν παραγγελιών), ούτε αποκλειστικά στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, προς πάσα κατεύθυνση της νέας τεχνολογίας.

Read More
istosch data &web centerΑνακοινώσεις

Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2022, ανεβαίνει το 23ο τεύχος των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων στο portal μας

Η προετοιμασία για την 23η διαδικτυακή εκπομπή των Ηλεκτρικών Κολλεκτίβων, βρίσκεται καθ’ οδόν, σε πλήρη ανάπτυξη, διαδικασία παραγωγής και ηχογραφήσεων με τη λογική της «αντεστραμμένης πυραμίδας», με σκοπό την Παρασκευή το βράδυ στις 23.30 να ανεβεί και να προβληθεί από την ιστοπύλη μας, η portal του συγκροτήματος επαγγελματικών δραστηριοτήτων του istosch data & web center.
Στο εν λόγω τεύχος των Η.Κ, θα πραγματοποιηθούν αρκετές νέες κυκλοφορίες, ενώ ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν και παλαιότερες ηχογραφήσεις από το χώρο της «ανεξάρτητης» παραγωγής και τζαζ-ροκ σκηνής.

Read More
istosch data &web centerΑνακοινώσειςΑνάπτυξη ΕφαρμογώνΑνάπτυξη ΙστοσελίδωνΥπηρεσίες ΔιαδικτύουΦιλοξενία Ιστοσελίδων

Αναβάθμιση της ιστοσελίδας podilataki-cheapbikes

Ανεπίσημα από σήμερα το απόγευμα και επισήμως από αύριο το πρωί, η σελίδα του καταστήματος podilataki-cheapbikes, θα τρέχει στα τερματικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση, η URL, https://podilataki.gr, χωρίς να αναστείλει την λειτουργία τόσο του παλαιού site, το οποίο θα έχει λινκ στους συνδέσμους-κατηγορίες, ούτε φυσικά το σε αναστολή λειτουργίας ηλεκτρονικό κατάστημα http://cheapbikes.gr
Στο κατάστημα ποδηλάτων και συνεργείο “Ποδηλατάκι”, που έχει έδρα την λεωφόρο Κυδωνίας 7, και το οποίο βρίσκεται 120 μέτρα από την είσοδο της έδρας του δημοτικού καταστήματος Χανίων, ευχόμαστε καλοτάξιδο και πολλαπλασιασμός της επισκεψιμότητας του για το επόμενο διάστημα.

Read More
istosch data &web centerΑνακοινώσεις

Συμπλήρωση Ηλεκτρονικής Εγγραφής για τη Βραχυχρόνια Οικιακή και Επαγγελματική Μίσθωση

Το istosch data &web center, και ειδικότερα το istosch tech support center , από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή και από τις 11.30-3.30, για όλη το διάστημα της Τουριστικής Περιόδου, βοηθάει τους υποψηφίους εκμισθωτές – ενοικιαστές της βαχυρόνιας μίσθωσης, ως οικοδεπότες και να προβούν στην εγγραφή και συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας και αίτησης της πλατφόρμας του Airbnb.
Το istosch data &web center, παρέχει την υπηρεσία υποβοήθησης σε όλους όσοι δεν έχουν την γνώση και την ικανότητα στο διαδίκτυο, για την συμπλήρωση των στοιχείων τους, αλλά ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στην παρακείμενη πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης του χώρου τους, για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους, το κέντρο μας προσφέρει και την υπηρεσία διαχείρισης καθόλη την διάρκεια της εκμίσθωσης με το μηνιαίο κόστος να είναι στα 100€.
Το κόστος της εγγραφής στην πλατφόρμα του Airbnb είναι στα 90€, εντός της έδρας μας και μέσω τηλεργασίας εκτός του ωραρίου που αναφέρουμε παραπάνω θα είναι 115€.

Read More
istosch data &web centerΑνακοινώσεις

Η Διαφημιστική δυναμική ενός άρθρου στο portal μας

Σήμερα μας ήρθε ανακοίνωση από το συνεργαζόμενη εταιρεία SEO, που έχουμε σταθερή συνδρομή από το 2015, ότι το συγκεκριμένο post που είχαμε αναρτήσει στις 5 του Γενάρη του 2021, είναι το post με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, από αυτά που από το 2017 ξεκινήσαμε να αναρτάμε στο ηλεκτρονικό περιοδικό του istosch data &web center και πρόκειται για το άρθρο Οι 100+ καλύτερες ταινίες στην ιστορία του Κινηματογράφου.

Read More
istosch data &web centerΑνακοινώσεις

Μεγαλώνουμε και βάζουμε στόχους

Το istosch data &web center, στις 31 του Μάρτη του 2022 μεγαλώνει κατά ένα χρόνο και γίνεται 16 ετών, βαδίζοντας για τον 17ο χρόνο ζωής του, από την επίσημη έναρξη του, η οποία είναι σχεδιασμένη από το 2002.
Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, ζήσαμε πράγματα που σε μεγάλο βαθμό μας ήταν δύσκολο να τα χωνέψουμε ως τα πιο δύσκολα μετά το Β’ ΠΠ για την ανθρώπινη ιστορία κι όμως, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες καταφέραμε να είμαστε στην πρωτοπορία των εξελίξεων για τη σύγχρονη τεχνολογία στην πόλη μας και συνολικά στην περιοχή μας.

Read More
istosch data &web centerΤεχνική Υποστήριξη Υπολογιστικών Συστημάτων

istosch TechSUPPORT

Η διάγνωση και η λύση ενός προβλήματος σε κάθε PC, απαιτεί βαθιά εξειδικευμένη γνώση, κατάληλα εργαλεία και μεγάλο δίκτυο συνεργατών και ρομποτικά μηχανήματα που ανακατασκευάζουν το πρόβλημα σε ποσοστό πάνω από 70% βρίσκοντας την αιτία του προβλήματος και πραγματοποιούν την επέμβαση χειρουργικά χωρίς να επεμβαίνει ανθρώπινο χέρι που εκ των πραγμάτων δε θα λύσει τίποτα..

Read More
istosch data &web center

istosch data &web center